نکاتی برای نگهداری بامبو


گیاه بامبو یکی از گیاهان بوته ای است که در خانه ها و آپارتمان ها می توان پرورش داد. نام علمی گیاه بامبو Bmbusa Vulgaria است. زیستگاه گیاه بامبو در کشور کامرون و مناطق گرمسیر غرب آفریقا است. گیاه بامبو شباهت زیادی به گیاه خیزران که در آسیا می روید، دارد و گاهی آن ها را با هم اشتباه می گیرند. در این نوشتار با ما همراه باشید تا از روش نگهداری بامبو نکات بسیار مهمی بخوانید.
۱. نور مورد نیاز بامبو
لاکی بامبو به نور ملایم یا غیر مستقیم نیاز دارد. نور مستقیم آفتاب، برگهای آن را میسوزاند. بنابراین تا حد ممکن از آن جلوگیری کنید. نگهداری از این گیاه بسیار آسان است. به آسانی میتوانید این گیاه را در گوشهای از اتاقتان بگذارید که در معرض نور مستقیم آفتاب نباشد؛ ترجیحا آن را در قسمت جنوب شرقی یا گوشهی شرقی اتاق تان قرار دهید.
۲. آب مورد نیاز بامبو
اگر تصمیم گرفتهاید از این گیاه به عنوان گل و گیاه مناسب اتاق تان استفاده کنید، بهتر است بدانید لاکی بامبو را در ظرفی شیشهای حاوی آب تصفیه شده یا آب مقطر قرار دهید. اگرچه بامبو برای زنده ماندن به آب زیادی نیاز ندارد اما ریشههای آن باید همیشه با آب پوشانده شوند. برای کسب بهترین نتیجه، هر ۱۰-۷ روز یک بار گلدان را با آب تازه پر کنید. آب شیر برای گیاه بامبو خوب است زیرا سطح کلر آن پایین است. اگر کلر آب پایین نیست یا اگر از میزان آن اطمینان ندارید، قبل از اینکه آب شیر را به بامبو بدهید بگذارید آب یک شب بماند تا کلر آن بخار شود.
۳. دمای مورد نیاز بامبو
لاکی بامبو در دمای ۹۵-۶۵ دوام میآورد و همین ویژگی آن را به گیاهی مناسب برای خانه یا محل کار تبدیل میکند.
۴. ظرف نگهداری بامبو
پس از اینکه بامبو را از فروشگاه خریدید و به منزل آوردید پلاستیک روی گیاه را به دقت بردارید و پنبه یا کاغذ اطراف ریشه بامبو را مرطوب کنید. سنگهای موجود در کیسه پلاستیکی را درآورید. آنها را در ظرف مورد نظر گذاشته و به دقت بچینید. بهتر از بامبو حتما در ظرف شیشه ای و بلند نگهداری شود. اگر ظرف برای ریشهها کوچک شد، بامبو را به یک ظرف بزرگتر منتقل کنید. به باور برخی آدمها، تعداد شاخه های بامبو در یک ظرف حتما باید فرد باشد تا شانس بیشتری برایتان به ارمغان بیاورند.
۵. کود مورد نیاز بامبو
اگر میخواهید به گیاه کود بدهید، هر ۴-۳ هفته یک بار از کود گیاه خانگی مایع استفاده کنید. لاکی بامبو باید سبز باشد اما اگر هر کدام از ساقهها زرد شد نشانه مریض بودن گیاه است. قسمت زرد ساقه یا تمام ساقه را درآورده تا بیماری به بخشهای دیگر گیاه نرسد.
۶. نکات سلامتی گیاه لاکی بامبو
اگر فلوراید زیادی در آب شیر وجود داشته باشد، توصیه میکنیم از آب تصفیه شده مانند آب معدنی استفاده کنید. فلوراید تبخیر نمیشود و برای گیاهانی مانند لاکی بامبو سمی است.همچنین یادتان باشد از آن جا که لاکی بامبو جزء خانوادهی گیاه دراسنا است، ممکن است برای سگها و گربهها مضر باشد.
منبع: بازده
دیدگاهتان را بنویسید