• گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم کاملا بپزد، بعد کمی نمک و فلفل می زنیم و رب گوجه فرنگی را که در کمی آب حل کرده… ...

  • مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده و مقداری رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد و آب آن حدود نصف لیوان بشود. بادنجانها را پوست کنده، چوب سر آن را می گیریم… ...

  • بهتر است از یک روز قبل لپه را بخیسانیم. ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم ، بعد از اینکه کمی طلایی شد گوشت را نیز اضافه کرده و زردچوبه را هم اضافه کرده گوشت را… ...

  • ابتدا گردوی آسیاب شده و پیاز رنده شده را باهم تفت مدهیم بعد مرغو نمک را اضافه کرده چهار لیوان آب ریخته به مدت نیم ساعت روی شعله متوسط گذاشته بعد یک و نیم ساعت روی حرارت ملایم میگذاریم تا… ...

  • مرغ را در قابلمه بگذارید و آب روی آن بریزید، پیاز را چهار قاچ کنید و داخل قابلمه بیندازید، یک قاشق چای خوری زردچوبه به آن بیفزاید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. وقتی مرغ چنان پخته شده که بتوان… ...


طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط گرین وب