• برای تهیه مربا باید به نکات زیر توجه کرد

    1- میوه هایی که برای تهیه مربا انتخاب می شوند، از بهترین نوع و بدون لکه و کم زدگی و کاملاً سالم باشند ...… ...


  • مواد لازم

    توت فرنگی تازه و بدون لك=كیلو شكر=5/1كیلو آبلیمو=2 قاشق سوپخوری  

    دم توت فرنگی ها را گرفته و آنها را بشویید. در ظرف نسبتاً بزرگی ...… ...


  • مواد لازم

    هلوی تقریباً رسیده=2 كیلو شكر=5/1كیلو وانیل=یك سوم قاشق چایخوری آب=2 فنجان آبليمو=2 قاشق سوپخوری  

    برای این كه پوست هلوها راحت گرفته شود، بهتر است چند ......


  •  مربای بهار نارنج از جمله مرباهای فصلی خوش‌عطر و طعمی است كه خوردن آن نه ‌تنه همراه با كره یا خامه بسیار می‌ چسبد، بلكه آن را می ‌توانید با چای به‌ عنوان عصرانه نیز میل كنید و از طعم … ...


  • مواد لازم

    كیوی تقریباً رسیده و سفت= سه كیلو شكر= 5/2تا 3 كیلو آب= سه لیوان وانیل=یك سوم قاشق چایخوری  

    كیوی ها را شسته و ...… ...



طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط گرین وب