• دانه‌های زیره (کاروم کاروی)، ماده‌‌ای طبیعی هستند که مدت‌هاست در آشپزی و طب آیورودا از آنها استفاده می‌شود. دانه‌های زیره را معمولا به‌عنوان غذا یا ادویه مصرف می‌کنند، اما روغن زیره و پودر دانه‌ی زیره نیز به‌شکل مکمل غذایی فروخته … ...


  • زعفران ادویه‌‌ای پرمصرف است که از گیاهی به همین نام (زعفران) و با نام علمی کروکوس ساتیوس (Crocus sativus) به‌دست می‌آید. بخش قابل استفاده‌ی گیاه زعفران کلاله‌ی آن است که به‌صورت دست‌چین تهیه می‌شود. سپس آن را طی روند خاصی … ...


  • ترخون (Artemisia dracunculus) گیاهی است که در دنیای آشپزی بسیار محبوب است. درواقع ترخون بخش مهمی از آشپزی فرانسوی است و یکی از چهار سبزی پرکاربردی است که به‌عنوان چاشنی در پخت‌وپز غذاهای فرانسوی به‌کار می‌رود. سایر این سبزیجات عبارتند … ...


  • بلوبری که بومی آمریکای شمالی است سال‌هاست به عنوان دارویی برای درمان بیماری‌ها و شرایط مختلف بدن استفاده می‌شود. این میوه خوشمزه غنی از ﭘﺮوﺁﻧﺘﻮﺳﻴﺎﻧﻴﺪﯾﻦ(proanthocyanidin) است که به ایجاد مزایای مختلف در این میوه همچون مبارزه با سرطان، کاهش وزن … ...


  • ازگیل درختی است با بوته‌های کوچک همیشه سبز با میوه‌های نارنجی روشن. ازگیل که به‌طور علمی Eriobotrya japonica نامیده می‌شود، به نام‌های دیگری مانند آلوی چینی، آلوی ژاپنی، ازگیل ژاپنی، پیپا، نیسپرو و آلوی مالت نیز معروف است. این میوه‌ی … ...



طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط گرین وب