• کاهو قرمز از انواع کاهوی رومی و یکی از پرمصرف ترین سبزیجات سالادی جهان است که به رنگ قرمز یا بنفش دیده می شود. در ادامه همراه  باشید تا با تمامی فواید کاهو قرمز برای سلامتی بدن و نحوه مصرف ...


  • کدو حلوایی طعم شیرینی دارد و می‌توانید خوراکی‌های متنوعی با آن درست کنید. سوپ کدو حلوایی، پوره‌ی کدو حلوایی، خورشت کدو حلوایی، کیک و انواع شیرینی با طعم‌های جذاب و شیرین، همگی خوردنی‌های متنوع و پرخاصیتی هستند که می‌توانید با … ...


  • توفو ماده‌ٔ غذایی است که با شیر سویای غلیظ‌شده تهیه می‌شود. شیر غلیظ‌شده را تحت فشار به شکل قطعات محکم و سفیدرنگی در می‌آورند که فرایندی شبیه به تهیه پنیر دارد. این ماده غذایی و فرایند تهیه‌ٔ آن از چین … ...


  • گندم سیاه، برخلاف نامش، ربطی به گندم ندارد، بنابراین حاوی گلوتننیست. گندم سیاه فراوری‌ شده و به شکل دانه، آرد، نودل یا دمنوش در دسترس مردم قرار می‌گیرد. غلات گندم سیاه مانند برنج در بازار وجود دارد و یکی از … ...


  • نام علمی این گیاه Arachis hypogea است که با نام‌های پسته‌‌شامی، بادام‌ خاکی یا بادام‌ کوهی نیز شناخته می‌شود. بادام زمینی را باید از گیاهان دولپه‌ای دانست که در گروه حبوبات قرار‌ می‌گیرد. مردم ایالات‌متحده در اغلب مواقع بادام زمینی … ...



طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط گرین وب