• فلفل چیلی (Capsicum annuum؛ فلفل آنوم) محصول فلفل کپسیکوم است که به‌خاطر تندی زیادش مشهور است. این فلفل جزو خانوادهٔ بادنجانیان بوده و با فلفل‌دلمه و گوجه‌فرنگی در یک گروه قرار می‌گیرد. فلفل چیلی گونه‌های مختلفی دارد؛ مثل «cayenne» و … ...


  • آلو و آلو خشک خواص بسیاری برای سلامتی دارند که ازجمله آنها می‌توان به درمان یبوست و پوکی استخوان اشاره کرد. در ادامه به بررسی خواص آلو می‌پردازیم.

    ۱. داشتن مواد مغذی فراوان

    آلو و آلو خشک محتوی مواد مغذی … ...


  • پونه گیاه کمیابی نیست و درغذاهای مختلف استفاده می شود و قرنهاست که این ادویه به عنوان گیاه دارویی کاربرد دارد ،این گیاه انواع بیماریها بخصوص بیماری های عفونی را درمان می کند.چای پونه

    ...

  • رزماری، گیاه بومی نواحی مدیترانه است. این گیاه به‌عنوان چاشنی در غذاها کاربرد فراوانی دارد. دلیل استفاده از رزماری تنها به‌خاطر بو و طعم آن نیست، بلکه خواص فراوان این گیاه برای سلامتی نیز عاملی برای استفاده از آن در … ...


  • چای ماسالا نوعی نوشیدنی شیرین و تند با عطر خاص است. مهم نیست اهل کجا و یا چه کشوری هستید، شما می‌توانید این نوشیدنی خوش‌عطر را که به چای ماسالا معروف است در هر جای دنیا پیدا کنید و بخورید. … ...



طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط گرین وب