• برای تهیه‌ی کفیر از ترکیب باکتری‌ها و مخمرهایی استفاده می‌شود که در اثر تماس با شیر، نوعی نوشیدنی تخمیری می‌سازند. این نوشیدنی را حتی افرادی که از هضم لاکتوز عاجز هستند می‌توانند بنوشند. می‌توان کفیر را از شیر گاو، شیر … ...


  • سویا یا لوبیای سویا (گلیسین ماکس)، نوعی از حبوبات و بومی آسیای شرقی می‌باشد. این گیاه، جزء مهمی از رژیم‌های غذایی آسیایی را تشکیل می‌دهد و هزاران سال است که مورداستفاده قرار می‌گیرد. امروزه، سویا عمدتا در آسیا و آمریکای … ...


  • چربی، بیشترین قسمت تشکیل‌دهنده‌ی گردو است که ۶۵٪ آن را شامل می‌شود. گردو محتوی مقدار کمی پروتئین (۱۵٪) و مقدار اندکی کربوهیدراتاست. بیشتر کربوهیدرات موجود در گردو به‌صورت فیبر ذخیره شده است. گردو منبع خوبی برای تأمین برخی ویتامین‌ها و … ...


  • انبه نوعی میوه‌ی گرمسیری بیضی‌شکل، آبدار و گوشتی با بافتی نرم و لطیف است. این میوه‌ی هسته‌دار از دو بخش عمده تشکیل شده است: قسمت گوشتی بیرونی و هسته. قسمت گوشتی، هسته را دربرمی‌گیرد و در داخل هسته نیز، دانه‌ی … ...


  • دانه‌های زیره (کاروم کاروی)، ماده‌‌ای طبیعی هستند که مدت‌هاست در آشپزی و طب آیورودا از آنها استفاده می‌شود. دانه‌های زیره را معمولا به‌عنوان غذا یا ادویه مصرف می‌کنند، اما روغن زیره و پودر دانه‌ی زیره نیز به‌شکل مکمل غذایی فروخته … ...



طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط گرین وب