• زعفران ادویه‌‌ای پرمصرف است که از گیاهی به همین نام (زعفران) و با نام علمی کروکوس ساتیوس (Crocus sativus) به‌دست می‌آید. بخش قابل استفاده‌ی گیاه زعفران کلاله‌ی آن است که به‌صورت دست‌چین تهیه می‌شود. سپس آن را طی روند خاصی … ...


  • ترخون (Artemisia dracunculus) گیاهی است که در دنیای آشپزی بسیار محبوب است. درواقع ترخون بخش مهمی از آشپزی فرانسوی است و یکی از چهار سبزی پرکاربردی است که به‌عنوان چاشنی در پخت‌وپز غذاهای فرانسوی به‌کار می‌رود. سایر این سبزیجات عبارتند … ...


  • بلوبری که بومی آمریکای شمالی است سال‌هاست به عنوان دارویی برای درمان بیماری‌ها و شرایط مختلف بدن استفاده می‌شود. این میوه خوشمزه غنی از ﭘﺮوﺁﻧﺘﻮﺳﻴﺎﻧﻴﺪﯾﻦ(proanthocyanidin) است که به ایجاد مزایای مختلف در این میوه همچون مبارزه با سرطان، کاهش وزن … ...


  • ازگیل درختی است با بوته‌های کوچک همیشه سبز با میوه‌های نارنجی روشن. ازگیل که به‌طور علمی Eriobotrya japonica نامیده می‌شود، به نام‌های دیگری مانند آلوی چینی، آلوی ژاپنی، ازگیل ژاپنی، پیپا، نیسپرو و آلوی مالت نیز معروف است. این میوه‌ی … ...


  • کبد یکی از اعضای مهم و ضروری برای سلامت بدن است. بدن برای حذف سموم، تجزیه هورمون ها، پاکسازی خون، هضم چربی و ذخیره سازی مواد معدنی و ویتامین های ضروری به کبد نیاز دارد. علاوه بر این، کبد یکی … ...



طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط گرین وب